Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Εργασία και χαρά !!

Δεκαπέντε μέρες μετά την άφιξη μου στο νησί και ακόμα πελάτη το ξενοδοχείο δεν έχει δει . Το οποίο φυσικά είναι υπέροχο για εμάς τους υπαλλήλους ( δε νομίζω ότι είναι τόσο και για το αφεντικό αλλά δε μας νοιάζει και τόσο ) . Είναι φίλοι μου , πραγματικά , πληρωμένες διακοπές . Είμαστε 3 άτομα που μένουμε εδώ και είναι σα να είμαστε στο σπίτι μας. Ξυπνάω το πρωί ( μετά τις 16.00 σίγουρα !), χουζουρεύω λίγο και μετά στην κουζίνα για κανά καφεδάκι , λίγο να μιλήσω με όποια κοπέλα δουλεύει να μάθουμε τα νέα . Μετά το λαπτοπ αγκαλιά να σερφάρουμε λίγο στο νετ , πάλι κουζίνα να φάμε κάτι ... Έτσι πάει η ζωή στο σπίτι μας . Ζούμε σε μια βίλα 18 δωματίων ! Δε με χάλασε καθόλου .

Ας κάνουμε τώρα μια αναλυτική περιγραφή των συναδέλφων μου . Αρχικά δουλεύαμε 7 εδώ αλλά ο σεφ μας εγκατέλειψε . Οπότε :
  1. Βαρβάρα : Είναι η αφεντικίνα , η μάνατζερ του ξενοδοχείου . Αγχώνεται λίγο αλλά γενικά είναι πολύ καλή κοπέλα και ρίχνουμε πολύ γέλιο . Επίσης έχει πολλά κονέ στον τομέα κ είναι πρόθυμη να βοηθήσει ( δούλευε Παρίσι 2 χρόνια )
  2. Εύα : Είναι η άλλη ρεσεψιονίστ . Αθηναία , 32 , είναι τύπος έξω καρδιά . Πολύ άνετη για παρέα ( δεν λέει κ πολλά για άλλα πράγματα πορνόμυαλοι αλλά από φωτογραφίες γούσταρε Νίκο ) . Δεν έχει εμπειρία στα ξενοδοχειακά , έχει σπουδάσει μάρκετινγκ , αλλά πέρυσι δούλευε πωλήτρια σε ένα μαγαζί με ρούχα , εδώ στη Μύκονο και ξέρει κόσμο .
  3. Βαγγέλης : 23χρονος Αλβανός , που μένει μόνιμα στο Βόλο . Μιλάει άψογα ελληνικά , είναι γενικά ήσυχο παιδί και συγκάτοικος μου .
  4. Σάκης : Σεφ μας άφησες νωρίς . Ο τύπος έπαιρνε 900€ για 5 ώρες και η δουλειά του ήταν να έρχεται 06.30 για να ετοιμάζει τα πρωινά και να μαγειρεύει μετά φαγητό για το προσωπικό. Ε κατάφερε να απολυθεί . Δεν ήρθε ποτέ στην ώρα του και έκλεβε πράγματα από το ξενοδοχείο - από φαγητά μέχρι σερβίτσια . Καλά να πάθει ! Πληροφοριακά έλεγε ότι είναι Bi ( πήγαινε κ με αγοράκια και με κοριτσάκια για τους αδαείς ) αλλά την κουνάει την αχλαδιά σίγουρα !
( θα ανεβάσω σε κάποια φάση φωτογραφίες να δείτε και εσείς το υπόλοιπο προσωπικό )

Οι υπόλοιποι υπάλληλοι είναι καθαρίστριες μεγάλης ηλικίας . Οπότε ξεχάστε φέτος τα καλά τα περσινά . Στεφανίες και άλλα κοριτσάκια . Φέτος έχει μόνο θέα το ξενοδοχείο . Τελευταία ελπίδα καμία πελάτισσα ή καμιά μεθυσμένη γιατί αλλιώς μόνο στο STAR θα βλέπω γυναίκες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου