Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Σήμερα είχα ρεπό ...pt2

Μετά την ανάλυση του γεύματος θα σας αναλύσω εδώ τη βόλτα μου .

Ξεκινάω από τα 2 πορνίδια στο μαγαζί . Η μια μπαίνει με ένα σορτσάκι '80s , κάτι κοθόρνους 15π. , ήταν που ήταν ψηλή την έκαναν θεόρατη . Με το που τη βλέπω η γλώσσα έπεσε στο τραπέζι και μαζεύοντας την άκουσα την Εύα να μου λέει '' Καλώς και την τσούλα ! '' Καταλαβαίνετε ότι αυτό με έκανε να ξαναρίξω τη γλώσσα στο τραπέζι . '' Αυτή πηδιέται με όλον τον κόσμο , χωρίς διακρίσεις ! '' Τελικά άφησα τη γλώσσα μου στο τραπέζι για να μην τη μαζεύω άδικα .

Η άλλη ήταν κινεζάκι μεγαλωμένο στην Ελλάδα . Στα ΒΠ της Ελλάδας μάλιστα γιατί δεν άφησε το κινητό της κάτω και την άκουγα να μιλάει σα να ήμουν στον Κάφρος και να τα άκουγα . Φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι και μια ζώνη ( κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι ήταν κοντό φόρεμα ) και καθόταν απέναντι μου ακριβώς .

Αφήνοντας πίσω μου τα πορνίδια και με την Εύα να νυστάζει και να φεύγει στο ξενοδοχείο , είπα να κάνω μια βόλτα να δω τι παίζει . Γενικά το νησί δεν έχει λαοθάλασσα αλλά είναι σε καλά επίπεδα . Τα κοριτσάκια ( κάθε ηλικίας ) ξεχύνονται στα στενάκια και χάνονται σε αυτά ψάχνοντας να βρουν αλκοόλ . Βρήκα αρκετές από αυτές που θα τις χώριζα στις ακόλουθες κατηγορίες :
  • ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
Ελληνίδες και στη Μύκονο καταλαβαίνετε τι βλέπω . Υψηλή κοινωνία ( υποκρισία ;; ) με λίγες φοιτήτριες . Στυλ Αεριτζή ( το parking ελικοπτέρων που είναι ; ) με Αριστοτέλους και ολίγον πουτανέσκα . Μια χαρά δηλαδή για να κοιτάς αλλά μάλλον δύσκολο να ακουμπήσεις αμέθυστη . Σορτσάκια , βυζάκια έξω , πολύ βάψιμο , αξεσουάρ , μαύρισμα και άγιος ο Θεός
  • ΙΤΑΛΙΔΕΣ
Αυτές είναι σε αφθονία εδώ . Όπου κι αν πας ακούς ιταλικά . Υποθέτω ότι αντίστοιχα το στυλ της γυναίκας που έρχεται εδώ είναι το ίδιο με τις Ελληνίδες . Αλλά έχουν ένα καλό . Το χουν! Το στυλ είναι δικό τους , σαν να το γέννησαν αυτές . Το ντύσιμο , το βάψιμο , το υφάκι όλα είναι εκεί εκτός από την υποκρισία . Δεν προσπαθούν να είναι αυτό το πράγμα . Είναι από τη φύση τους . Άρα δεν προσέχουν τι θα κάνουν , τι θα βάλουν , το ξέρουν ότι είναι σωστό . Και αυτό κάνει τις δικές μας να είναι τόσο ψεύτικες . Από αυτές που βλέπω εδώ , θεωρώ ότι αν ο V ( artist formerly known as V******* ) έμενε σε μια πόλη της Ιταλίας , ας πούμε Βερόνα , που είχε και ένα σχολείο , ας το πούμε Ανατόλια ( τυχαία ) , θα ήταν ακόμα παρθένος . Θα είχε μεγαλύτερη ικανοποίηση κοιτώντας . Είμαι σίγουρος !
  • ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ
Κυρίως αμερικάνες , γιαπωνέζες , αγγλίδες . Αδιάφορες . Οι μισές δεν ξέρουν να ντύνονται και σε ξενερώνουν πριν καν τις δεις σαν γυναίκα και οι άλλες μισές κάνουν τον Ορέστη Μακρή να μοιάζει ξεμέθυστος . Εντάξει είπαμε καλές οι μεθυσμένες αλλά όχι κι έτσι ! Το καλό που έχουν είναι ότι οι χοντρές είναι χοντρές και οι αδύνατες αδύνατες .

Αυτά φίλοι μου... σας αφήνω τώρα πάω για ακόμα μια βόλτα ... I am coming sweethearts ...

4 σχόλια: