Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Alone again ...

και πιθανότατα σε καμία βδομάδα θα μεταφερθώ στο παλιό μου δωμάτιο ! Με τον παλιό μου συγκάτοικο ! ΣΚΑΤΑ δηλαδή για 2 κυρίως λόγους :
  1. Τελικά είμαι πολύ ιδιότροπος με την καθαριότητα ( ή αυτός πολύ βρώμικος )
  2. Δεν πιάνω ίντερνετ εκεί ενώ αυτός μπορεί ! Το φαινόμενο δεν μπορώ να το εξηγήσω ομολογώ αλλά τις συνέπειες του μπορώ να τις νιώσω !
Θα δούμε πως θα καταλήξει αυτό και θα ενημερωθείτε ανάλογα ... ( σκέφτομαι ακόμα και το να πάω να νοικιάσω κανά δωμάτιο για 40 μέρες τώρα που είμαι κ άπλας )

HIGHLIGHTS OF STELIOS AND AKIS VISIT :

  • Το χθεσινό μου ρεπό !
  • Το ότι έμαθα τον δρόμο για την Ψαρού by bus !
  • Το ότι έκατσα επιτέλους σε κάποια μαγαζιά για να φάω που ήθελα !
Θα ξεκινήσω ανάποδα την ανάλυση μου , με τα μαγαζιά . Τα είχα σημειωμένα εγώ ποια θα ήταν πιθανά μαγαζιά στα οποία θα μπορούσαμε να φάμε σαν άνθρωποι και να μην πληρώσουμε τα άντερα μας .

Στο ένα - χασαποταβέρνα '' Οι Πόρτες '' - είχα κάτσει την πρώτη μέρα στη Μύκονο με την αφεντικίνα . Είναι αρκετά φθηνό αλλά σχετικά μικρές οι μερίδες . Με τα παιδιά πήραμε 4 κρεατικά ( λουκάνικα Μυκόνου σπέσιαλ ) 1 σαλάτα , 2 πατάτες , 1 τυροσαλάτα , 3 μπύρες και πληρώσαμε 48 € ( 16 περ πέρσον ) . Το μεγάλο πλεονέκτημα ; Γλυκάκι δωρεάν μετά ! Αυτά μόνο στην πόλη μας τα βρίσκουμε παιδιά και χάρηκα πολύ που μου συνέβη και εδώ .

Στην ''Σπηλιά'' που κάτσαμε ήταν το καλύτερο νομίζω . Σε στυλ Δόξας αλλά στο πιο καθαρό του με μια κυριούλα να έρχεται να παίρνει τις παραγγελίες και με μαγειρευτά φαγητά εκτός από της ώρας ( + γύρο σε πίτα ) . Πήραμε 3 κρεατικά , 1 αλοιφή ,1 πατάτες, 1 σαλάτα ,2 μπύρες , 3 αναψυκτικά και πληρώσαμε 38€ (3 άτομα ) . Και ήταν καλό το φαΐ και οι μερίδες .

Τελευταίος ο ''Γιαλούτσος'' ή κάπως έτσι ! Οι μεγαλύτερες μερίδες από τα 3 , αλλά και το ακριβότερο . 2 κρέατα , 1 κάκα κούλα , 1 πράσινη ,1 πατάτες , 1 τυροσαλάτα 38 € ( 2 άτομα ) . Το καλύτερο εκεί ήταν το τρελό γκαβλάκι που δουλεύει σε ένα διπλανό μαγαζί και ήρθε να φάει. Ήταν τόσο καλό που αφήσαμε και 2 € τιπς για την ωραία θέα στο μαγαζί !

----------

Ψαρού λοιπόν είναι η κοσμική παραλία της Μυκόνου ( αν και νομίζω ότι οι κανονικοί celebs πάνε στο Καλό Λιβάδι φέτος ) και πραγματικά νομίζω και η καλύτερη ( ε δεν είναι και Χαλλλλλλκιδική ) . Η πρόσβαση νόμιζα ότι είναι μόνο με αυτοκίνητο οπότε την είχα ξεγράψει μετά τη μοναδική μου επίσκεψη εκεί αλλά ο μεγάλος Στέλιος μου έδειξε τον δρόμο . Κυριολεκτικά ! Ένα στενάκι που πάει από τον Πλατύ Γυαλό ( 10 λεπτά με λεωφορείο ) στην Ψαρού σε 5 λεπτά και είμαι πολύ χαρούμενος . Αμμουδιά , με σκιά κάτω από τη ναυαγοσώστρια και μπουτάκια ολόγυρα ! Μια χαρούλα σας λέω . Στην επιστροφή γνωρίσαμε και 2 γκομενάκια ( αλά Θάσο Νίκο χωρίς την ομπρέλα ) που χαθήκανε και τους δείξαμε το στενό δρομάκι αλλά ήταν 30άρες Ελληνίδες και το παίξαμε σκληροί εγώ κι ο Στέλιος .

----------

Ρεπό λοιπόν χθες ( κ σήμερα δουλεύω απόγευμα και πάλι το βράδυ θα μπορώ να βγω αλλά μόνος ;;;;; ) και ήταν η πρώτη μου νυχτερινή βόλτα με άντρες στη Μύκονο . Τα παιδιά βγαίναν από την Πέμπτη , οπότε είχαν μια καλή εικόνα της night life .
Εδώ να σας αναφέρω πως την πρώτη νύχτα πήγανε να μπουν σε ένα μαγαζί ( Γκιουζέλ ) αλλά δεν τους αφήνανε . Και ακολούθησε το ακόλουθο :
'' Γιατί να μην μπούμε ; ''
'' Γιατί κλείνουμε παιδιά ''
'' Σε πόση ώρα ; ''
'' Σε 5' ''
Ωραία λένε και πηγαίνουν σε ένα πεζούλι απέναντι και κάθονται . 5 λεπτά μετά και αφού δεν έχει κλείσει το μαγαζί
'' Φιλαράκι μπαίνουμε τώρα έτσι ; ''
'' όχι παιδιά αφού σας είπα κλείνουμε ''
'' Πέρασαν τα 5' ! ''
''Ναι τώρα σε 5 ' κλείνουμε σίγουρα ''
Ξανά στο πεζουλάκι , ξανά δεν κλείνει
'' Τώρα όμως θα μπούμε ! ''
'' Τι να σας πω ... '' και εκείνη την ώρα βγαίνει το αφεντικό
'' Τι έγινε ρε παιδιά . Δε θα μπείτε γιατί κλείνουμε ''
'' Ναι όλο αυτό λέτε αλλά δεν κλείνετε! ''
'' Δεν κλείνουμε ;;;;;; '' και ανάβει τα φώτα , κλείνει τη μουσική και λέει
'' Κλείσαμε !!!! ''

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ... Η θα μπούμε ή θα κλείσει !

Αφού όμως τη γλίτωσαν χωρίς να φάνε ξύλο αποφασίσανε να πουλήσουν τρέλα και την επόμενη νύχτα .
Εκεί δεν είχε πολύ διάλογο ( πήγαν και νωρίτερα οπότε δεν '' έκλεινε'' το μαγαζί ) και απλά όταν δεν τους αφήσανε να μπουν κάλεσαν την αστυνομία μπροστά τους . Αυτό άνοιξε τις πόρτες ( δεν ήρθε η αστυνομία τους βάλανε υπό την απειλή ) και δεν φάγανε ξύλο .

Αναλυτικά το ρεπό μου σε άλλο πόστ σε λίγο ( γιατί αυτό μεγάλωσε ήδη αρκετά ) απλά να σας πω ότι ο Στέλιος ,όποιον έβλεπε να καπνίζει πήγαινε και του έλεγε ευγενικά να βγει έξω ( ακόμα και σε κάτι γκομενάκια ) και όλοι το δεχθήκανε και ζήτησαν και συγνώμη !

Ευρώπη γίναμε σας λέω !

3 σχόλια:

  1. XAXAXA!!!!
    o BRO den pezete!!!
    keep writing...

    alatis archodies (enikiasi domatiou)!!!

    to internet ine o SATANAS se alous doulevi se alous ochi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ine poli ilithio to blog system....

    em edo pou grafoume den boroume na kanoume CTR+V...
    otan sas leo ine o satanas... tora boro... prin pou ithela na paro kapia komatia apo pano nema!!!

    ke eno echo grafti os baglamaris ipografo os nikos i os fotios analoga se poio ime mesa....

    ke to chirotero apo la ine oti malon ego kano kati lathos!!!

    ade gia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nomizo mporeis na kaneis CTR+V ... nai kati kaneis esi lathos pou vasika den einai lathos .. opou eisai mesa me ekeino se vazei ..aplo ...
    Kala o bro einai korifaios ase... pote tha faei ksilo na do ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή