Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Πολεμικόν Ανακοινωθέν ! Επιχείρηση Μύκονος

Λοιπόν όπως σας υποσχέθηκα θα σας πω για τη νύχτα που βγήκα έξω με τα παιδιά και ουσιαστικά είδα για πρώτη ( ίσως και μοναδική ) φορά τη Mykonos by night .



''Χάρτης με την πορεία της μονάδας μας και οι σημαντικότερες μάχες ''

Ξεκινήσαμε από το ξενοδοχείο , κάνοντας μια αναγνωριστική βόλτα στην αρχή , για να δούμε που θα καταλήξουμε για ένα αρχικό ποτάκι . Μετά από κάποιες μικροσυμπλοκές με τον εχθρό ( περισσότερο φραστικές του στυλ '' ζημιά μας έκανες μωρό '' και '' τι βλέπουν τα ματάκια μου !! '' ) χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα καταλήξαμε στα γνωστά μας λημέρια του μπαρ MEX (1) ( χωρίς το TEX ) .
Αυτό είναι ένα μαγαζί σε μια γωνία κοντά στο SPACE που έχει κάτι εκπληκτικό ! Χαμηλές τιμές ! Φυσικά δεν κάθεται κανείς Έλληνας ( είναι δυνατόν να πληρώνω την μπύρα 500 μλ ( μλ 500 αυτό είναι άλλο κόμμα ) 4 € ? Κοκτέιλ 8 € ( κ είναι κ τεράστιο . Έχει περαντζάδα και τουρίστριες που κάθονται να πιούν κάτι πριν πάνε να γίνουν τελείως κουρούμπελα !

Μετά από 1 κοκτέηλ και 1 μπυρίτσα each ξέραμε ότι ήρθε η ώρα να κατευθυνθούμε προς το μέρος που μας περιμένανε οι μεγάλες μάχες . Κάνοντας έναν ανούσιο κύκλο από την Φάμπρικα ( πλατεία των λεωφορείων ) στρίψαμε δεξιά με κατεύθυνση το Caprice(4) και τα άλλα μαγαζιά .

Έχοντας μόνο αδιάκριτη οπτική επαφή με τον εχθρό ( βυζιά ) φτάνουμε στο λόφο 69 (a.k.a Τρίγωνο του Αλκοόλ ). Εκεί γίνανε 3 μάχες με σημαντικότερη τη μάχη του Semeli (3).

Προηγήθηκαν για λίγο 2 συμπλοκές , η πρώτη , μισής ώρας , στην τοποθεσία Mykonos Bar(2) . Οι κράχτες του μαγαζιού αγγίζουν τα όρια του κωλόμπαρου ( κάποιες τα ξεπερνάνε κιόλας ) οπότε σε αναγκάζουν να μπεις μέσα . Το μαγαζί δεν είχε κόσμο και η μουσική ήταν ελληνικά (που ακούς σε μαγαζιά που στο τίτλο τους έχουν και το χιλιόμετρο της εθνικής οδού στην οποία είναι ) , οπότε με αυτά τα δεδομένα η συμπλοκή ήταν σύντομη .

Ακολούθως - και αποφεύγοντας επιμελώς να μπούμε στο απέναντι μαγαζί (Semeli -3-) γιατί γνωρίζαμε , από κλεφτές ματιές ,ότι ο κύριος όγκος του εχθρού ήταν εκεί , πήγαμε δυο βήματα πιο εκεί στο Caprice(4) .

Περισσότερος κόσμος εκεί , περνούσες άνετα ανάμεσα τους , αλλά πέραν κάποιων καλών κομματιών το θέαμα ήταν αποκρουστικό . Σαν να έβλεπα το Coral(iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) ξανά με λίγο περισσότερο πουλόβερ στους ώμους και φουλαράκια... Ο Εχθρός εκεί είχε αφήσει ελάχιστες επίλεκτες μονάδες που ήταν αδύνατο να μας κρατήσουν για παραπάνω από 15 λεπτά .

Η μεγάλη στιγμή έφτασε ! Η αγωνία στο στράτευμα είχε κορυφωθεί . Θα μπαίναμε σε εχθρική περιοχή . Το Semeli (3) μας περίμενε .
Κάνοντας μια κυκλωτική κίνηση έξω από το μαγαζί , Στέλιος και εγώ μπήκαμε μέσα με σκοπό να κάνουμε ένα προγεφύρωμα για τον Άκη ( ο οποίος κατά την προσφιλή τακτική των προηγούμενων ημερών πήγε να πάρει Red Bull από το περίπτερο για να μην πληρώσει . Εμείς θέλαμε μπύρα και είπαμε να τα δώσουμε τα 7€ ) .
Το προγεφύρωμα σταθεροποιήθηκε κοντά στον DJ και μετά από μια αναγνωριστική υπερπτήση μπορώ να σας πω ότι ο στρατός του εχθρού ήταν κυρίως μισθοφορικός . Αμερική , Αγγλία , Ιταλία , Ινδία , Αλβανία , Σουηδία , αλλά οι αξιωματικοί ήταν Ρώσοι και Έλληνες . They came from everywhere ! Χορεύοντας , φωνάζοντας , πίνοντας . Το μάτι μου είχε κουραστεί από το να βλέπει γκομενάκια και τους 20 άλλους που φυτρώναν γύρω τους και τους την πέφταν όπως να ναι ! άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε .
Το όλο θέμα κράτησε γύρω στις 2 ώρες με κύρια σημεία :
  • Τη σερβιτόρα ( φωτιά και λάβρα ) . Μπαίνουν 2 μεθυσμένοι - με μαλλί πρώην ποδοσφαιριστή - πάει κοντά τους και τους ρωτάει αν θέλουν να πιούν κάτι και ο ένας της λέει όχι και τη χουφτώνει ! Αυτή διακριτικά του σπρώχνει το χέρι κ φεύγει . Κυρία!
  • 2 Ελληνάκια πολύ καλά και χορευταρούδικα έρχονται δίπλα μας και παίζαν παιχνιδάκια μέχρι που η μια άναψε τσιγάρο και ο Στέλιος της είπε να το σβήσει ή να πάει έξω ( κάηκαν οι γέφυρες επικοινωνίας εκεί )
  • Μια αγγλίδα μάνα (45-50 ) χόρευε μαζί με την κόρη της (16-20) και η κόρη - φαινόταν κομμάτια και κάρφωνε πολύ - άρχισε να χορεύει με έναν και να χουφτώνονται με τη μάνα δίπλα . Ευρώπη παιδί μου ...
  • Μια παρέα 5 Ελληνίδες - αρκετά καλές - κατάφεραν να είναι οι μόνες που δεν τους την έπεφτε κανείς ! Θεσσαλονικιές ;;;;;;
Little did we know βγαίνοντας από εκεί ότι η σημαντικότερη μάχη ήταν ακόμα μπροστά μας ... Η τοποθεσία Scandinavian Bar (5)( πίσω από την ψαροταβέρνα της Κουνέλας -χαχαχαχα) είχε όλα τα φόντα . Φθηνές μπόμπες , τουρίστριες , προσφορές για ποτά από τις 22,00 ... Οπότε στις 4 που πήγαμε εμείς ήταν ταμάμ .
''Πληγή από τη μάχη ''

Πάμε να μπούμε λοιπόν και μας λέει 7 € ! Λέμε όχι και στέλνουμε τον Στέλιο ( που κάνει τον Νίκο να μοιάζει αποφασιστικός ) να δει και να μας πει αν είναι καλά . Βγαίνει αμέσως και λέει : '' Ελάτε και γρήγορα ! ''
Καταλαβαίνετε ότι τα 7€ σεν είχαν σημασία ...
Πληρώνουμε , μας σφραγίζουν το χέρι και μπαίνουμε μέσα ... 4 γκαβλάκια στην μπάρα και το ένα ( ξανθό , κοντούλικο , κοντά στα 20 ) να δείχνει βυζάκια.... έχουμε μείνει με ανοιχτό το στόμα ... Βρακάκια , βυζάκια όλα έξω ( δεν ήταν χορεύτρια ήταν πελάτισσα που το κάνει τόσο γλυκό ) . Το μέρος δεν ήταν γεμάτο και εκτός από μια παρέα 4 αγγλίδων οι άλλες ήταν ήδη υπό πολιορκία . Αλλά και αυτές είχαν μια που έδιωχνε τους πέφτουλες μακριά .
Τα σημαντικότερα σημεία από εκεί :
  • Η μεθυσμένη . Κατεβαίνει από εκεί , γλωσσοφιλιέται με έναν , μετά φεύγει φιλάκι με άλλον , περνάει από μπροστά μας μας δίνει φιλάκια ( και τον κωδικό I love u all ) και να έχει ένα κοντούλη από πίσω της να την κυνηγάει ... απίστευτο γέλιο .. σαν να ήταν ο pacman .. πάνω κάτω.. πήγαινε αυτή πήγαινε αυτός . Το κορίτσι όμως ήταν τόσο χάλια που το λυπόσουν όμως.. καλό το μεθυσμένο αλλά όχι και να είναι σε άλλο πλανήτη ...
Κάπου εκεί ( κ ένα hot dog Everest μετά ) πήγαμε για ύπνο ...

Με το χαμόγελο στα χείλη και νικητές...

4 σχόλια:

  1. Λεω να αρχίσω το κάπνισμα.
    Και θα πηγαίνω δίπλα στον Στέλιο και θα φυσάω πάνω στα ρούχα του να μυρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλική συμβούλη ... μην το κάνεις ... δε θέλεις να τον νευριάσεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αιμοβόρος;Αλλά μπορεί να φωνάξει και τον Γκιουλ. Μύθοι λένε ότι ο Γκιουλ τρώει ωμό κρέας για πρωινό. Με τα χέρια του...
    Είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αιμοβόρος και ο καπνός του ξυπνάει ακόμα χειρότερα ένστικτα ... όχι δεν τρώει ο Γκιούλ ωμό κρέας για πρωινό . Μόνο το βράδυ . Τ πρωί τρώι all bran για να χέζει το ωμό κρέας που τρώει το βράδυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή